Månadsmöte 2017-08-17

Uppdaterades: 25 augusti 2017

Höstupptakt i Sävdabo 2017-08-17

  • Tuttan och Lars-Åke

Den 17:e augusti 2017 träffades SPF Seniorerna i Norra Mo igen efter sommaruppehållet. En härlig dag i Sävdabo med tipspromenad och matbuffé enligt traditionen. Nu ser vi fram emot höstens omgång av månadsmöten med varierande program.

Dagens möte inleddes med tipspromenad med kluriga frågor. Sedan tog vi plats vid de dukade borden och väntade på buffén med den goda maten. Under tiden lyssnade vi på Lars-Åke Claesson som spelade på sitt dragspel och sjöng för oss. Vår egen "Tuttan" höll igång och alla hjälpte till efter bästa förmåga, för att stämningen skulle vara på topp.

Härligt att möta sina vänner igen och det blev ett glatt sammanträffande. Maten smakade utmärkt, tiden gick fort och  alla fick äta så mycket de orkade. Måltiden varvades med allsång och dragspelsmusik. Avslutades med kaffe och kaka.

Olof Levinsson tog upp en fråga som kommit till styrelsen.
Det gällde möten där det serveras mat. Önskemål om att ändra mötestiden till kl. 13,00 vid sådana tillfällen. Deltagarna uppmanades att fundera på saken och i så fall tar vi beslut om ändring av mötestiden på vårt årsmöte.

Lars Fransson presenterade de rätta svaren på tipsfrågorna och delade ut vinster till de som lyckats bäst den här gången. Lottdragning följde och Thorleif Rubin tackade sedan alla som kommit till höstupptakten. Speciellt tack till vår gäst Lars-Åke Claesson och till Doris med personal som lagat den goda maten.

Nästa möte blir den 21 september i Bottnaryds församlingshem, då vi får besök av Hälsan 1.
Kören medverkar.

Välkomna till höstens sammankomster!

2017-08-25
alj

Publicerades: 25 augusti 2017 Uppdaterades: 25 augusti 2017