Månadsmöte 2017-03-16

Uppdaterades: 19 mars 2017

Månadsmöte med SPF Seniorerna Norra Mo

Visor och dansbandsmusik på SPF-mötet i Norra Unnaryd.
God stämning från första stund. Så brukar det vara när vi träffas och så var det även denna gången.

Thorleif Rubin hälsade alla välkomna och kunde glädja sig åt att lokalen var fylld av glada medlemmar.

Dagens gäst och underhållare var Lennart Axelsson som direkt tog på sig gitarren och började sitt framträdande med att sjunga visor. Han sjöng och spelade mycket stämningsfullt och njutbart på sin 12-strängade gitarr. Vi fick också lyssna till munspel. Trots att han var ensam på scenen, hade han sina musikerkompisar med sig i form av inspelad bakgrundsmusik.
Vi fick lyssna till många av de kända visor som finns i vår sångskatt.

Ett avbrott gjordes för kaffe med semla, vilket smakade utmärkt. Sedan fortsatte Lennart Axelsson en god stund till med dansbandsmusik. Han berättade emellan låtarna att han hade sina rötter i Bondstorp, inte långt härifrån. Hans sång och musik uppskattades mycket av publiken och bidrog till en lyckad afton. Lennart tackades med blommor och applåder.

Reseledaren meddelade att det fortfarande finns platser kvar till den planerade resan 22 maj. Vi behöver ha fler bokningar för att resan skall kunna genomföras. Anmäl er till Bo-Christer Löf telefon 036-20212 eller mobil 072 3020212.

Efter sedvanlig lottdragning avslutades mötet av Thorleif, som tackade alla som kommit. Ett speciellt tack riktades till den ansvariga serveringsgruppen för de goda semlorna.

Nästa månadsmöte hålls i Allianskyrkan, Bottnaryd den 20 april. CORGI JAZZBAND underhåller oss. Vi ses igen!

Gå in på bildgalleriet om du vill se bilder från mötet.

2017-03-19
alj

 

 

 

 

 

 

Publicerades: 19 mars 2017 Uppdaterades: 19 mars 2017