SPF i Norra Unnaryd 2023-03-16

Josefine Gillisson på scenen.

Ordförande Olle hälsade välkommen. Det hade samlats 46 st. som fick njuta av fin country-musik med sång och gitarrspel av Josefine Gillisson.

Hon var lite orolig för att hon kanske inte hade rätt repertoar som passade för pensionärer. Hon är 26 år och det är många år emellan oss. Men så bra det blev! När hon tänkte på sin farmor och farfar så blev det helt rätta låtar som framfördes på ett mycket fint sätt. Alla satt där och njöt av sången och musiken. Vi fick höra låtar som "Don´t tell mama", "I saw the light", "Country roads" och "The coat of many colors" m.fl. Hon sjöng också två ganska okända sånger som var jättefina, skrivna av Lasse Berghagen. Den ena hette "Det är något bortom bergen". Vi fick också höra "Fattig bonddräng","Farfars 50-tal" och Sven-Ingvars "Min gitarr" m. fl. låtar.

I halvtid fick vi kaffe och goda semlor som medlemmarna i Unnaryd hade ordnat med. Efter framträdandet fick Josefine en välförtjänt blombukett.

Olle informerade om att resan till Hönö-Öckerö är fullbokad, men det kan komma något återbud.

Den 20 april kommer Claes Brodd och talar om Alzheimers sjukdom. Det mötet är tillsammans med PRO i Församlingshemmet, Bottnaryd.

Innan avslutningen var det lottdragning i vanlig ordning.

Britt Frylén