Månadsmöte 2018-01-18

Uppdaterades: 24 januari 2018

Grötfest i Bottnaryds församlingshem

  • Lena och Dag Nicklasson

Årets första sammankomst hos SPF Seniorerna Norra Mo.

Enligt tradition sedan ett antal år tillbaka inleddes året med risgrynsgröt, skinkmackor m.m. Trevligt att träffas igen efter att ha firat Jul och Nyår. Thorleif Rubin hälsade alla välkomna till dagens fest och till ett nytt år 2018. Ett oskrivet blad ligger framför med nya möjligheter i vår förening.

SPF-kören inledde med att sjunga för oss. En av sångerna var "Ja, ljuvliga ungdom, dig har jag kvar, som värme i hjärtat, på äldre da´r ".

Efter en information av Thorleif, bl.a. om ett möte med representanter från Studieförbundet Vuxenskolan, lämnades scenen över till Lena och Dag Nicklasson som sjöng och spelade några stämningsfulla sånger.

Därefter började gästerna dra sig mot det dukade bordet för att förse sig med gröt, smörgåsar och efterföljande kaffe. Ett glatt samspråk fyllde lokalen och samtalsämnen verkade inte saknas.

Thage Edlund hade en stunds trafikinformation och meddelade att en studiecirkel i ämnet är planerad till april månad. Här har vi möjlighet att själva bestämma vad vi vill diskutera. Det kan vara t.ex. nya regler och trafikmärken eller andra frågor som rör äldre i trafiken. Han vill ha in anmälningar så snart som möjligt. Kontakta Thage på telefon 0731-565325 eller thageedlund@gmail.com.

Vi fick lyssna till ytterligare sång av kören. Denna gång blev det Pälle Näver.

Tack till gruppen som hade ordnat grötfesten. Tack till Dag och Lena för sång och musik.
Tack till SPF-kören. Tack till alla som hade tagit sig ut på snöiga vägar.
Nästa gång är det Årsmöte. Välkomna den 15 februari kl. 15,00 till Bottnaryds församlingshem.

SPF- kören finns nu på Youtube med några sånger. Sök på SPF-kören, Norra Mo.

2018-01-24
alj

 

Publicerades: 24 januari 2018 Uppdaterades: 24 januari 2018