Mattias Landgren visar bilder

Uppdaterades: 12 september 2019

Mattias Landgren visar bilder 2019-04-18

  • Rådjur vid vatten. Foto Mattias Landgren.

SPF Seniorerna Norra Mo

Månadsmöte i Bottnaryds församlingshem den 18 april.

Ordförande Thorleif Rubin inledde mötet och hälsade alla välkomna. Därefter sjöng SPF-kören tre sånger och sedan tog dagens gäster över scenen.

Vi hade besök av Mattias och Susanne Landgren. Mattias bor på en vacker plats i bygden, nära till sjö, djur och natur. Han berättade om hur hans fotointresse tog sin början för några år sedan. Vi fick följa med på en resa med fantastiska upplevelser fångade med hans kamera. Alla bilder var tagna i närområdet och många kände igen platserna. Hustru Susanne skötte tekniken. Ett uppskattat besök. Mattias och Susanne avtackades med applåder och blommor av ordförande och publik.

Därefter följde gemenskap vid kaffeborden. Information lämnades om en resa tillsammans med Hembygdsföreningen och PRO 26 april. Några platser finns fortfarande kvar. Lars meddelade att vi börjar spela boule 23 april. Nästa månadsmöte träffas vi i Holmenstugan 23 maj för Sillfest och tipspromenad. Thorleif riktade ett tack till att så många hade mött upp trots att det var skärtorsdag och några kanske hade annat på programmet. Kören avslutade med ytterligare en sång.

2019-04-20
alj

 

Publicerades: 20 april 2019 Uppdaterades: 12 september 2019