Grill & Mingel – 9 augusti (Fullbokat!)

Det är nu dags för sommarens tredje grill- & mingelkväll. Som traditionen bjuder efter förra sommaren, försöker vi göra ett grillparty med musik som inspireras av ett av dom stora länderna när det gäller grillning/BBQ, nämligen Sydafrika.

OBS: GRILL & MINGEL DENNA KVÄLL ÄR FULLBOKAD!!!

Vi planerar för en varm och skön kväll, så att vi kan sitta ute. Njuta av bra väder, god mat och trevliga gäster att umgås med. Lekledaren kommer i vanlig ordning med en hemlig överraskning.

När: Onsdag 9 augusti kl. 16.00. Först en stunds mingel och sedan en liten aktivitet innan det är dags för maten.

Var: Kämpevillan, Barrskogsgatan 25, Kvarnsveden/vid Mellstaparken.

Meny: Braai (grillat kött på Sydafrikanska); Struts, Sosatie (grillspett), Boerewors (sydafrikanska gårdskorven), Chakalaka (grönsaksröra) och Pap (majsmjölsgröt). Dryck: Om du vill ha någon annan dryck än vatten, så tar du själv med det du vill dricka – BYO (bring your own). För fullständig Braai upplevelse föreslås ett sydafrikanskt vin. En kopp kaffe med kaka serveras efter maten.

Kostnad: 100 kr/person

Intresset för kvällarna har varit stort och vi i kommittén gör allt för att så många som möjligt ska kunna få en plats. Men max. 60 deltagare är vad vi kan klara.

Anmälan fr.o.m. måndag 31 juli kl 9.00 till Karl-Erik Morén

k-e.moren@telia.com (eller 070-7533216). Vill du vara med, så gäller det att du är snabb med din anmälan. Erfarenheten från de tidigare kvällarna är, att det blir fullbokat väldigt tidigt.

Betalning: I samband med att du får bekräftelse på att du har fått plats, så får du också information om hur du ska betala. Ekonomirutinerna för Grill & Mingel-kvällarna avviker från de normala för SPF, så du kan inte betala enligt de vanliga SPF-rutinerna.

Lotteri med fina priser. Helst kontant betalning, men möjlighet till Swish.

Det finns gott om p-platser för bil och cykel vid Mellsta, 50 meter från Kämpevillan.

Välkomna

önskar

Grill & Mingel-kommittén Bernt, Gunnar, Karl-Erik, Ove och Peter

2023-07-10