SPF Seniorerna Borlänge’s styrelse har beslutat att starta en kulturkommitté

Kerstin och Göran Vikar med stort kulturintresse och engagemang för Dalateatern, där Göran är ambassadör, kommer att starta upp kulturkommittén. Till att börja med genom deras engagemang att marknadsföra dalateaterns föreställningar. Detta som en startuppgrund vilken sedan kan utvecklas med andra kulturområden och ytterligare kommittéledamöter.

Här är Göran´s erbjudande för Dalateaterns teaterföreställningar; 

Som ambassadör för Dalateatern vill jag informera att ni som är intresserade av att köpa biljetter till deras föreställningar kan få ett rabatterat pris genom att använda kampanjkoden: göran. Hela programmet kan ni se på https://dalateatern.se/ och där kan ni även boka era biljetter.

När det gäller Kultursopporna i Falun som i vår spelas 22/3, 5/4 och12/4 är det lite speciellt. Vi som uppgett kampanjkoden göran brukar nämligen i mån av plats placeras vid samma bord. Soppservering från 11.30 och föreställning 12.00-13.00. 

Här finns mer info om en av föreställningarna, Spökhistorier.

För mer information eller hjälp med bokning kan ni kontakta mig, Göran Vikar, på tel 070-200 57 96 eller via mejl till goran.vikar@yahoo.com.

Dessutom vill jag informera om att ”I ett hus vid tidens slut” spelas på Forum Kvarnsveden den 5 april kl. 19.00.

Här mer info om "I ett hus vid tidens slut".

Hälsningar,

Göran

När nya kulturaktiviteter arrangeras kommer dessa att visas i flikarna under denna.