Italiensk Afton

Italiensk Afton

  • 1730 är förrätten innan utplacering på borden
  • 1741 är några förväntansfulla deltagare
  • 1752 är den samlade kören under framförande av italiensk musik
  • 1768 är efterarbetet i köket!
  • 1730 är förrätten innan utplacering på borden
  • 1741 är några förväntansfulla deltagare
  • 1752 är den samlade kören under framförande av italiensk musik
  •  1768 är efterarbetet i köket!

Italiensk afton.

Onsdagen 5 april anordnade SPF Seniorerna Aros en Italiensk afton med drygt 50 gäster. Vi fick en italiensk meny enigt nedan; förrätt som på italienska kallas Antipasta, den innehöll salami, mortadella o pancetta, oliver, kronärtskocka, ruccola, grillad paprika, parmesanost, pinjenötter o en pestorulle. Sedan till huvudrätt var det pasta, typ baconlindad kycklingfilé med basilikasås och sallad. Brödet vad dels en Foccacia (innehöll torkade tomater o oliver) och ett valnötsbröd båda kryddade med rosmarin. Tårtan till kaffe var en lite försvenskad typ av Tiramisu med lite körsbär o frukt som hade marinerats med likör och "grädden" hade fyllts på med mascarpone (färskost) och lite kvarg.
Underhållningen stod Aros "nybildade" kör för, under ledning av Marie-Louise Hjelmborn. Kören framförde italienska musikverk och fick en liten blomma som tack för sin medverkan. Några av deltagare tog tillfället i akt och dansade ner maten.

Vid tangentbordet Monica Johansson för menyn och resten Karl-Axel Lundell