Välkomna till SPF Seniorerna Aros

Boule

Boulen är tillsvidare inställd.

Julbordet på Tranellska

Julborden på Tranellska den 3 och 10 december är inställda.

OBS!!!!!

OBS!!!!! I Programbladet så har det blivit fel e-postadress till Svampcirkelns ledare Karl-Axel Lundell. Den korrekta är karl-axel.lundell@hotmail.com.

OBS!! OBS!!

OBS!! OBS!! Vi beklagar att datum för Polenresan har fallit ur Forsbergs Buss beskrivning. Resan pågår mellan den 13 och 18 maj 2020!!!!

Bra med fast omsorgskontakt

Gärna fast omsorgskontakt i hemtjänsten och krav på kompetens, men mer behövs. Så sammanfattas SPF Seniorernas kommentar till en dagsfärsk utredning som regeringen nu ska bereda.

Seniorsurfarna kommer tillbaka 2021

I TV-programmet Seniorsurfarna drillas fyra kända svenskar i digitala färdigheter. Den 9:e februari är det premiär för en ny rafflande, rolig och lärorik säsong av SENIORSURFARNA med nya deltagare.

– Allt du behöver veta om livet som pensionär

Seniorhandboken tar upp saker som är bra att veta om livet som senior. Den innehåller både samhällsfrågor, och ger råd och stöd till privatlivet. Boken finns att köpa i vår webbutik.

Livesändning 26 oktober – Ställ frågor direkt till Peter

Förra gången blev en succé. Nu har du chansen att ställa frågor till SPF Seniorernas generalsekreterare Peter Sikström igen. Torsdag 26 oktober klockan 10.00 sänder vi direkt på tidningen Seniorens Facebooksida. Var med då!

En dag i Helsingfors

Att åka på kryssning till Helsingfors och flanera runt en dag där är som en liten minisemester. När man åker hem tänker man redan på när man kan komma tillbaka.

Stor satsning på digitala julkonserter

Svenska kyrkan gör sin största satsning på digitala konserter under advent och jul. Det inleds på söndag med en ”sing along”-konsert från Umeå stads kyrka.

Se upp för D-vitaminbrist i vinter

Äldre är en av de grupper som riskerar att få i sig för lite D-vitamin. Inte minst detta år när många äldre tillbringar mer tid inomhus. Livsmedelsverket rekommenderar alla över 75 år att ta extra kosttillskott.

Ny covidkris i särskilda boenden: ”Nu måste äldre få rätt vård”

Smittan fortsätter att öka bland äldre på de särskilda boendena. Antalet döda stiger också.

Gå till nyhetsarkivet

Nyheter från Västmanlandsdistriktet

Aktuella kampanjer från vårt förbund

Annonser