Nytt idag 28 mars

Referat från inspelning av Postkodmiljonären
Nytt från Bollebygds kommun
Distriktsmöte
Digital vandring i Bollebygd.

I veckan har 30 medlemmar varit i Göteborg och tittat på inspelning av Postkodmiljonären. Detta avsnitt får vi se till hösten 2024. Se referat av Roland P. 

Nytt från Bollebygds kommun. Vi har fått kallelse till det nystartade KPR mötet som ska äga rum den 10 april. Ser fram emot bra diskussioner och att vi får lyfta frågor ur vårt perspektiv. Just nu läser vi i Borås tidning idag 28 mars att man planerar att bygga LSS boende, skola och nytt äldreboende i Bollebygd. Låter intressant! Kommunen har också ute ett förslag på Grönplan i Bollebygd som också tar upp frågor om mötesplatser etc. Läs och begrunda och lämna era synpunkter om den. 
Grönplan - Bollebygds kommun

Den 2 april är vi kallade till ett distriktsmöte för SPF Sjuhärad i Rydal. 

Bränder, troll och fördärvade själar. Gå på digital upptäcktsfärd i Bollebygds historia. Ett samarbete mellan Hultafors bygdegård och Bollebygds kommun. Läs mer. 
Digital upptäcksfärd i Bollebygds historia. 

Alla önskas nu en riktigt skön påsk och vi hoppas att vi ses i helgen - kanske på torget i Bollebygd där köpmännen ordnar någon typ av äggjakt eller kanske på någon härlig promenad i vår fina natur. Det finns en hel del fina stråk som vi kan gå.