Referat från Falkenbergsrevyn 14 januari

Bild Ann-Sofie Johansson

  • Laxbakelse

Söndag 14 januari steg 95 glada och förväntansfulla medlemmar på 2 bussar för att åka till Falkenberg. Det har blivit tradition att åka för att se årets revy.

Resan gick snabbt till första stopp "Laxbutiken", där lax-och räkbakelser var uppdukade och kaffe serverades. Bakelserna var ändå större och godare i år. Allt intogs i lugn och ro innan färden fortsatte till Falkenberg.

För min egen del tycker jag att det var den roligaste revy jag har sett. Det blev många glada skratt. Läste någonstans att skratt är vår tids bästa friskvård. Jag är benägen att samtycka. Rekvisita och kläder var mycket vackra. Scenförändringarna gjordes snabbt och smidigt. Det är beundransvärt att man lyckas bjuda på så många aktuella händelser. Årets revy kallades "Hitte på".


Efter revyn gick färden åter mot Bollebygd. Vi blev som vanligt trakterade av vår egen reseledare Erna, som är helt otrolig. Erna skämmer alltid bort oss med sina omsorger. Vi blev lugnt och tryggt skjutsade tillbaka till torget i Bollebygd, där resan startade. Cirkeln var sluten. Stort tack till alla för en trevlig dag.


Alice