Referat från Falkenbergsrevyn 13 januari

SPF Seniorerna Bollebygd har återigen gjort en trevlig utflykt. Denna gång med 129 medlemmar i två bussar till Falkenbergsrevyn.

Det är tionde året i rad som föreningen besöker revyn, så det har blivit en liten tradition. Många som var med tyckte att årets upplaga var bland de allra bästa. Som vanligt bra sång, musik, kostymering och dekor av allra högsta klass och med ett genomgående högt tempo. Flera dagsaktuella ämnen med fyndiga texter och många roliga och träffande inslag och det skrattades hjärtligt i salongen. För de som uppskattar en mycket underhållande kväll kan revyn rekommenderas.

Falkenberg har ju tidigare vunnit revy-SM åtta gånger och dom har nog stora möjligheter att återigen kamma hem en vinst. Man levererade också ett gott råd till alla vi gubbar. "Var vaksamma om det plötsligt finns ovanligt mycket chokladsås i kylskåpet". "Och res inte med flygbolaget Pension Air".

Vid resan ner till Falkenberg stannade vi vid en restaurang som väldigt mycket påminde om en skolmatsal, faktiskt inte olik den i Bollebygd. Vi serverades en jättegod räkbakelse med lämplig dryck och goda kakor till kaffet. I en nödsituation är det inte helt enkelt att hastigt och lustigt finna en restaurang som kan servera en måltid till 130 personer. Men det lyckades Erna med och mycket hjälp fick hon av många andra medlemmar. Bra jobbat. God dryck och förtäring fick vi även på hemresan.

Föreningen har förmånen att ha en mycket aktiv och idérik reseansvarig i Erna Karlsson. Hon ordnar alltid med något extra och med oväntade inslag som alltid uppskattas. Föreningens medlemsantal växer stadigt, vi är nu över 500 i Bollebygd och bra aktiviteter och trevliga resor bidrar säkert i hög grad till detta.

Insänt av Åke Brask