Nytt 11 april 2024

Sparbanksstiftelsen Sjuhärad

KPR

Månadsträff april

Vernissage på biblioteket i Bollebygd - Linda Persson

Sparbanksstiftelsen Sjuhärad har beviljet 30 000 kronor till SPF Seniorerna i Bollebygd till inköp av nytt löpband till gymmet på Bollegården. Gymmet har vi tillsammans med PRO och kommunen men det är bara en förening som kan söka. Vi tackar Berndt Segerfeldt för jobbet med att ansöka om pengarna. Bra jobbat!

Onsdagen den 10 april deltog vi på det första KPR mötet i Bollebygd efter att man lagt ned det för flera år sedan. Det var en bra samling med politiker, deltagare från PRO och SPF. Vi tog upp frågan om bostäder för seniorer, hemtjänst, äldreboende, ofrivillig ensamhet med mera. Diskussion även hur vi kan använda Bollegårdens konferensrum bättre och vilka regler som gäller. 
Christer Falk har gjort ett reportage i Bollebygdsnyheter. www.bollebygdsnyheter.se

I måndags hade vi månadsträff och vi var över 150 personer anmälda. Stefan Odelberg gav oss många härliga skratt och han bjöd verkligen på sig själv. Rosey kommer att delge oss mer information i hennes referat framöver. Sofi Älvskog visade oss yogaövningar som vi kan göra på stolen hemma. Till slut gjorde Sofi, Stefan och vår egen yogamästare Håkan den omtalade HUNDEN. Vad vi hörde efteråt var hans funderingar över hur han skulle komma upp från denna ställning. 

Till helgen är det vernissage på Bollebygds bibliotek då Linda Persson, vår duktiga fotograf som har haft kurs för oss i fotokonst och även deltog i vår fotojury i höstas.