Nyheter

Mamma ljuger, show den 18 oktober

Välkommen till CFL i Söderhamn den 18 oktober klockan 18:00. Vi startar med mingel i en timme före showen som startar 19:00. Pris 425 kronor per biljett. Du säkerställer dina biljetter genom att swisha till 123 030 15 23. Biljetter överlämnas enligt överenskommelse.

Dagsutflykt för dig som är 80 år eller äldre

Den 27 juni erbjuder vi alla medlemmar i SPF Seniorerna Söderhamn, som är 80 år eller äldre, att följa med på en utflykt med temat "Smaka på Gävle".

Norrlandsresa - 13-17 juni

Följ med oss norrut med många intressanta besök och framför allt naturupplevelser. Missa inte det här. Ett fåtal platser kvar!

Månadsträff på Stenö - 28 maj

Vi träffas ute på Stenö klockan 13:30. För dig som behöver skjuts finns möjlighet att samåka från Svea Bio, samling 13:00. Ingen anmälan den här gången. (Foto från tidigare träff på Stenö).

Golf på Högbo Bruk - 13 juni

SPF Syrenen inbjuder i samarbete med Högbo Golfklubb till Distriktsmästerskap i golf 2024. Gemensamt för Gästrike- och Hälsingedistrikten SPF Seniorerna.

E-post från SPF Seniorerna Söderhamn

Vill du få e-post med aktuella händelser från SPF Seniorerna Söderhamn? Läs mer här nedan.

Vaccinerad så klart

Vi kommer att följa FHM:s rekommendationer på alla våra resor och sammankomster. Vuxna som ännu inte vaccinerat sig mot covid-19 bör enligt de allmänna råd som nu trätt i kraft ta särskild hänsyn till personer i riskgrupper och personer som är över 70 år och äldre. Det gäller även för personer som bara har tagit första dosen.

Vår hemsida i din mobil

Vill du se hemsidan för SPF Seniorerna Söderhamn i din mobil. Läs mer här nedan.