** Månadsträff med Suring 28 augusti

 SPF Seniorerna Söderhamn har haft sedvanlig månadsträff i augusti med surströmming. Drygt 100 personer hade samlats i Moheds Idrottsgård för att äta surströmming med tillbehör. Även inlagd sill fanns för de som föredrog detta.

    

Träffen inleddes med att SPF-kören sjöng ett antal låtar under ledning av Björn Hagström.

Efter att alla hade ätit underhöll KGB (Karl-Gunnar o Bergqvist) med westerninspirerade låtar varvat med lite mellansnack och en och annan historia.

 

Information om kommande verksamhet stod näst på tur. Ove H informerade om en vandring på Skatön, Eva S om en Cinderellaresa.                                                    En glad reseledare som myser på en "klämma". 

Bengt T visade för första gången upp den jubileumsskrift, 'SPF/Söderhamn 75 år', som tagits fram och som alla fick ta med sig ett ex. av. Vidare informerade Bengt om den jubileumsmiddag som äger rum 17 november på Statt med anledning av att föreningen fyller 75 år under 2018.

                    

KGB spelade sedan några låtar till innan Inger E avslutade mötet med att tacka köksgruppen för sitt arbete och hälsade alla välkommen till septembers månadsträff då det blir modevisning.

      

 Text Bengt Thyrsson  Foto Sven Andersson