Julavslutning 22

På självaste Luciadagen den 13 december höll SPF Seniorerna Kedjan sin julavslutning med traditionell julgröt och skinka

Den här dagen anlände medlemmarna till en festligt juldukad lokal med julmusik i bakgrunden, och gästerna fick också själva bidra med att sjunga ett flertal av de mest populära julsångern ur vishäftet som fanns på borden, och med utsökt komp av Anki och Micke Örnberg.

När gästerna tyckt sig ha sjungit färdigt var det dags att bära ut maten;  julgröt i stora lass, och med fyllda skinkfat, och brödkorgar, julostar, julmust och alla andra tillbehör. Alla lät sig väl smaka, och faten fylldes på allt eftersom, så ingen skulle behöva gå från borden fortfarande hungrig.  Stor succé blev det också när kökspersonalen med Ulla Fält i täten kom och serverade kaka till kaffet, ifylld glitter och ljusslingor i alla de färger.

Eftermiddagen avslutades med ett musikquiz, specialgjord med tydlig jul-anknytning i musiken som spelades, och förståss var det både dragning på motionskort och lotterier innan dagen avslutades med att alla önskade varandra God Jul och Gott Nytt År, och på återseende igen den 10 januari 2023.