Hälsopeppen

Anmäl Dig!

Hälsopeppen

Startar hösten 2020

i Umeå, Skellefteå, Nordmaling & Lycksele

Hälsopeppen vill hjälpa dig att förbättra din hälsa och livskvalitet samt bidra till ett hälsosamt åldrande. Du får möjlighet att prova på olika aktiviter och träningsformer i trevlig gemenskap med andra deltagare och föreläsningar om hälsa.
Vi vill ge dig inspiration till en aktiv, glädjefylld och meningsfull fritid.

Så här går hälsopeppen till:

Åtta veckor med schemalagda aktiviteter.Upp till 15 deltagare som träffas två gånger per vecka.En träff i veckan med prova-på-aktiviteter som exempelvis: styrketräning, yoga, qi gong, zumba, bowling eller andra roliga aktiviteter.En träff i veckan med föreläsningar om de sex hälsovanorna: mat, sömn, stress, tobak, alkohol och fysisk aktivitet. Allt anpassat för seniorer.Du får också tillgång till en digital lärplattform!

Anmälan för hösten 2020

Är du över 65, med eller utan krämpor och nyfiken på något nytt? Då kan Hälsopeppen vara något för dig​​!
Om du är osäker på ifall du kan genomföra alla aktiviteter är du välkommen att höra av dig till Hälsopeppen.

Vill du vara med så börjar du med att fylla i dina uppgifter i ett formulär, som Du hittar på nätet. Adressen är www. hälsopeppen.se. Behöver Du hjälpa att hitta och fylla i formuläret, kontakta Doris Ritola telefon 070-3705519.  Under augusti månad skickas e-post ut med mer information om höstens grupper och schema, samt länk till anmälan.
Preliminärt startdatum för Hälsopeppen är framflyttat till 2020-09-24.