Rapport

Somrigt och svängigt

SPF Vallda-Släp hade sitt månadsmöte den 14 maj, det sista för terminen. Trots sommarvärme (25-26 grader) var det många som kommit till Vallda församlingshem för att umgås och lyssna till gamla svängiga låtar.
Men först var det som vanligt en del information bl.a om golftävlingen som går av stapeln den 5 juni på Gräppås golfbana.

Edward & OA kallade sig duon som drog igång underhållningen med 'Hello Mary Lou' och genast höjdes temperaturen ytterligare hos publiken. Båda artisterna sjöng och båda var helt suveräna på sina gitarrer. De växlade hela tiden mellan melodi och komp och hade ett fantastiskt samspel sinsemellan. Deras repertoar var tidig Rock and roll, Elvis, Country – en musik som gick hem hos SPF-publiken. Edward berättade om resor till USA och festivaler de besökt med musik av Hank Williams, Jim Reeves, Johnny Cash m. fl. Våra duo-artister finns även med i ett större band 'Edward and the Hayriders' fick vi höra.

Efter att ha deltagit i musiken med smågnolande, fotstamp och handklappande, och förstås applåder, smakade det bra med kaffe och smörgåsar.
Stort tack till kökspersonalen, som jobbat med gott humör trots värmen.
Edward och OA packade därefter ihop sina mikrofoner, stativ och förstärkare och vi som haft en trevlig eftermiddag gick ut i den sköna
sommaren igen.

Gunilla Sandell

Bilder: 1. Edward & OA. 2. Koncentrerad gitarrist (OA) Foto Tommy Sandell