Ingen postutdelning!

Program och Årsmöteshandlingar.

Årets program, plus Årsmöteshandlingar, kommer att skickas ut digitalt till alla som har uppgivit rätt e-postadress till vårt register. Du kan kolla själv om du har rätt epostadress hos SPF, genom att gå in på Google (eller någon annan sökmotor) och söka på SPF Snöstorp. Då får du fram denna bild:

Här skriver du, precis som visas på bilden, ditt personnummer med 12 siffror. Som lösenord (om du inte redan har ett) kan du skriva  gbg1939. Om du nu kommer in med detta, så kan du se om både din epost-adress och telefonnummer stämmer. 

Denna text finns också på samma sida. Där kan du trycka på "Glömt lösenord", så skickas uppgifter till din epost-adress (om den nu är riktig). I annat fall ska du kontakta Christer Karlsson, vår medlemsansvarige, på tel. 0703-085 843.

En sak till: Det kommer alltså inte att skickas ut några handlingar per post, så om du inte har lämnat någon epostadress, så finns det möjligheter att personligen hämta Programmet och också handlingar till Årsmötet, på Snöstorps Servicecenter onsdagen den 16 februari mellan kl. 13:30 - 15.30.