Svettigt värre...

...men nu är vi igång!

Vi var ca 100 medlemmar, som samlades i Snöstorps Allmogegård, för att festa om. Inte bara kring skaldjur utan också till den duktige Edward C Johansson, som underhöll med gitarr och country.

Det var över 30 grader varmt utomhus och vad det var för temperatur inomhus ska vi inte tala om. Men, som Margaretha sa i sitt välkomnande inledningstal; Nu är vi igång!

Margaretha berättade om allt som kommer att ske under hösten och tackade samtidigt dem, som har hållit igång under sommaren. Det är Boulen, som Leif Dahlin och Jan Paulsson håller i. Det är Bangolfen, som Leif också sköter. Dessutom har det anordnats flera aktiviteter, mer eller mindre lyckade under sommaren. Till de lyckade aktiviteterna hör besök på Äppelgården i Slöinge, som Ann-Margret och Lars-Göran ordnade samt också en vandring i Vilshärad, där Christer Wolrath framgångsrikt guidade.

Sedan var det dags att inta medhavd mat och dryck...

 

...och underhållning av, för oss, välkände Edward C Johansson som sjöng och bl.a. berättade om sin Amerika-resa.

Några smakprov på låtar har du här!

"Personalen", alltså frivilliga ur vårt medlemsled, hade bakat god äppelpaj, som vi senare intog med god aptit. Tack alla ni som ställer upp och ser till att allt fungerar på våra möten.

 

Här hittar du fler bilder från träffen: Bildgalleri 220815 Medlemsträff

 

Som vanligt, då jag skriver om de olika aktiviteterna vi har i föreningen, så är reportaget högst personligt skrivet av undertecknad. Har jag missat något eller att något blivit fel, så meddela mig gärna.

Arne Edlund       edlundarne@gmail.com