Träff i september

Månadsträffen i september hölls i GoIF-stugan med närmare 60 deltagare. Elsa Hovmark Svensson hälsade alla välkomna och vände sig särskilt till dagens underhållare Kenneth Holmström som skulle spela gamla goa låtar under temat "Min musik"

Kenneth använde sig av flera olika instrument, gitarr, klarinett och tre olika saxofoner förutom sången. Han varvade musiken med små berättelser om sådant som hänt när han spelade i Drifters orkester, en orkester som han var med och startade i början av 1960-talet.

Efter en dryg halvtimmas underhållning gjordes paus för förtäring, baguette med dricka.

Sedan tog Kenneth vid igen och spelade och sjöng, varvat med mysigt prat. Man kan säga att det verkigen var gamla "goa" låtar vi fick höra och han tackades av Kurt Johansson och fick blommor och välförtjänta applåder. Efter detta följde sedan kaffe med hembakad kaka samt dragning på lotterierna. Per-Olof Johansson informerade om en programändring, Tysklandsresan har blivit inställd och istället görs en lunchutflykt till Flämslätt den 19 oktober. Anmälan till honom senast den 11 oktober. Elsa påminde om Skara Seniors jubileumsfest på Focus den 18 oktober kl. 17.00. Anmälan sker till Elsa genom Swish, 100 kr till nr 0703 61 94 27 senast 24 september.

Avslutningsvis tackade undertecknad kommittén, de flesta med på bilden ovan, för ett bra arrangemang med trevlig underhållning och god förtäring,

Text o bilder: Leif Bertilsson