Julbord med underhållning

Från årets julbord i GoIF-stugan

Lena Dahlman kunde hälsa 100-talet gäster välkomna, varav några som var med för första gången. Hon berättade att dagens program bestod av julbord, underhållning, dragning på lotterierna och sedan julklappsutdelning.

Det fanns mycket gott på julbordet.

Efter maten underhöll Jimmy Peterson med dragspel och sång. Han hade också med sig sonen William som spelade saxofon. Deras framträdande hade anspelning på julen och åhörarna fick höra många gamla goda julmelodier men även en del annan musik. Det var ett mycket uppskattat framträdande.

Resekommittén informerade om att endagsresan i vår äger rum den 27 maj och går till norra Bohuslän. Flerdagarsresan äger rum den 7 - 12 august och går till Finland. Mer information om resorna kommer i januari på hemsidan under rubriken Program.

Avslutningsvis förrättades dragning på lotterierna och julklapparna fördelades, också med lottens hjälp. Ordföranden tackade kommittén för ett trevligt arrangemang med god mat och bra underhållning. Hon påminde också om att det är boule den 3:e januari och julgröt med bildvisning från en resa den 10:e januari och hälsade välkommen att delta i nästa års olika aktiviteter. Till sist önskade hon alla en God Jul och ett Gott Nytt År.

Text o bilder: Leif B