Årsmöte 2021

Det försenade årsmötet för 2021 hölls i Vinkölsgården den 9 september med 50-talet deltagare.

Elsa Hovmark Svensson häsade alla välkomna och öppnade årsmötet. Sedan tändes ett ljus och det följdes av en tyst stund för att hedra de medlemmar som gått bort sedan föregående årsmöte.

Elsa valdes som ordförande för mötet med Lena Dahlman som vice ordförande och Inger Lindholm som sekreterare. Förhandlingarna flöt på, verksamhetsberättelsen godkändes, styrelsen beviljades ansvarsfrihet och undertecknad informerade om kommande aktiviteter såsom bingo i GoIF-stugan, vattengymnastik, bowling, styrketräning mm. Mer om detta under "Senaste nytt" på hemsidan om några dagar.

Det blev omval på de flesta poster men även några nya funktionärer valdes. Inger Lövgren hade avböjt omval i styrelsen och ny ledamot blev Bengt Holmén. Ny sammankallande i resekommittén blev Per-Olof Johansson efter Ingemar Broman. I boulekommittén valdes Gunnel Davidsson in efter Ingrid Ek.

Förhandlingarna avslutades med tack till avgående funktionärer och därefter serverades en god landgång följt av kaffe och en chokladbit.

Sedan följde prisutdelningar, dels för årets mästerskap i boule där Jan-Eric Wennerbert segrade före Bengt-Göran Svantesson och Gunnar Svensson, dels för en tipspromenad med Stefan Johansson som segrare före Carl-Olof Holm och Egon Bertilsson.

Kommittén, varav en del ses ovan, tackades för en trevlig sammankomst och deltagarna kunde sedan skiljas åt, nöjda med att åter kunnat träffas och få pratas vid.

Text o bilder: Leif B