Underhållning i augusti

SPF Seniorerna Ardala samlades i GoIFstugan en torsdagseftermiddag för att åtnjuta musikalisk underhållning.

Jan-Eric Wennerbert hälsade 50-talet deltagare välkomna och sedan presenterade han Jan "Janne" Blomgren, från Bollebygd utanför Borås, som var eftermiddagens underhållare.

För flera av de närvarande var Jan ett glatt återseende då man på 1970-talet många gånger dansat till "Jannes orkester" som ofta spelade i bygdegårdarna såsom Källebacken i Härlunda, Norra Vånga, Öttum och Vinköl. Jan Blomgren underhåller numer ofta på äldreboenden och han håller också i sommarens allsångs och Quizzkvällar på hembygdsgården i Bollebygd. 

Det var ett rikt och brett låtval som man fick lysssna till och sjunga med i. Från Elvis-låtar till "Jag vill vara din Margareta"  och även några egenskrivna visor fanns med på repertoaren.

I pausen serverades kaffe och smörgås samt en hembakt kaka och därefter spelade Janne ytterligare några låtar och sedan följde dragning på lotterierna där några lyckliga fick gå hem vinster.

Jan-Eric Wennerbert tackade Jan för underhållningen och alla som kommit till träffen.

Ordf. Elsa Hovmark Svensson informerade om kommande aktiviteter i SPF bla Seniormässan på Skara Stadshotell lördag 27 aug. Den 25 augusti är det utflykt till Lundsbrunn Konferens & SPA för gemensam lunch.

Avslutningsvis framförde Elsa ett tack till kommittén för anordnandet av träffen.

Text/bilder: Ann Jakobsson/Jan-Eric Wennerbert