Midsommarfest

Sill och potatis med underhållning

Lena Dahlman kunde hälsa 75-talet gäster välkomna till årets midsommarfest i GoIF-stugan och hoppades på en trevlig eftermiddag tillsammans. Hon informerade också om att vi tar bilder för att ha på hemsida och ev. andra referat och om någon inte vill vara med ska man nämna detta för fotografen. Sedan föreslog hon att alla skulle sjunga med i allsången "Ju mer vi är tillsammans ...." och meddelade att det bord som sjöng högst skulle få börja ta maten.

Det var några karlar som tydligen var bäst för de fick börja med buffén.

Efter maten väntade sång och musik av Hugo Ljungqvist från Götene. Han framförde några egna låtar och flera välkända melodier från 60-70-talet och framåt. I några av bitarna medverkade också systern Elsa Ljungqvist. De gjorde ett fantastiskt fint framträdande och applåderna dånade mellan borden. Lena Dahlman tackade dem för underhållningen och underströk att det var mycket medryckande musik som många kände igen.

Efter underhållningen dracks kaffe med rulltårta, det var dragning på de amerikanska lotterierna och slutligen kunde Elsa Hovmark Svensson tacka kommittén för den goda maten och ett fint arrangemang samt önska alla en trevlig sommar.