Påskbuffé med underhållning

I påskveckan anordnades en medlemsträff i Vinkölsgården för att äta en god påskbuffé och få en stunds underhållning.

Jan-Eric Wennerbert, som representant för arrangörskommittén, kunde hälsa 90-talet deltagare välkomna och ett särskilt välkommen till "Leif Henrik & Tiverman" som skulle stå för underhållningen.

Först på programmet var givetvis buffén som var rikligt tilltagen med många goda rätter.

Efter maten var det dags för underhållning på temat "med lite från förr". Leif-Henrik berättade att han och Tiverman hade spelat i dansband i hundra år - inte var men väl tillsammans. Numera tog man det lite lugnare och spelade på sådana tillställningar som de just var på. Det var musik från 60-talet, 70-talet och senare.

Repertoraren innehöll såväl rock'n roll som välkända evergreens och någon sång med religiösa förtecken. I mellansnacket berättades flertalet episoder och historier som lockade fram många skratt.

De avtackades med var sitt fack ägg och applåder. Oj då, ägg det fick vi i går när vi var ute och spelade och vi ska spela i morgon också, sa Tiverman.

Efter underhållningen informerade ordföranden Elsa Hovmark Svensson om den planerade Seniormässan i Skara den 6 september och att man behöver några som kan hjälpa till. Vidare anordnar Ardala GoIF Junicupen i fotboll för ungdomar den 1 - 2 juni och även här kan vi få förfrågan att hjälpa till. Hon tackade också kommittén för ett trevligt arrangemang med god mat och bra underhållning.

Ulla-Brita Paulsen informerade om att det fanns några platser kvar till Finlandsresan i augusti. Hon uppmanade intresserade att snarast höra av sig.

Sammankomsten avslutades med kaffe och hembakad kaka och slutlgen förrättades dragning på lotterierna.

Text o bilder: Leif B