Årsmöte

Årsmötet 2019 hölls i Vinkölsgården. Ordföranden Elsa Hovmark Svensson kunde hälsa 90-talet medlemmar välkomna. Innan förhandlngarna startade tändes ett ljus och hon påbjöd en stunds tystnad för att hedra de två medlemmar som lämnat oss sedan föregående årsmöte.

Elsa valdes att leda förhandlingarna med Ann Jakobsson som sekreterare. Verksamhetsberättelse och ekonomisk rapport fanns utdelad. Revisorerna tillstyrkte ansvarsfrihet för styrelsen och den beviljades. Årsavgiften för 2020 beslutades oförändrad till 220 kr. Ann Jakobsson hade avböjt omval i styrelsen och till ny ledamot valdes Inger Lövgren. Christina Andersson hade också avböjt omval som ledamot i resekommittén och i hennes ställe utsågs Berit Samuelsson. I övrigt blev det omval för de olika funktionärerna.

Christina och Ann har avtackats och uppvaktats med var sin blombukett.

Efter förhandlngarna serverades mat och innan kaffet visade Leif Bertilsson ett bildspel från möten, aktiviteter och resor under 2018. Under kaffepausen passade resekommittén på att ta upp anmälningar till de två planerade resorna under 2019. Endagsresan till norra Bohuslän i maj fulltecknades under kvällen och intresset var också stort för resan till Finland i augusti med Borgå, Saima kanal, Tammerfors och Helsingfors.

Även Leif fick en blombukett som tack för bildspelet.

Avslutningsvis förrättades dragning på lotterierna och Elsa tackade kommittén för ett fint arrangemang och sedan kunde deltagarna mätta och nöjda bege sig hemåt igen.