Påskbuffé med Carl Thulin

Över 90 personer hade i påskveckan samlats i GoIF-stugan för att äta påskbuffé, umgås och lyssna till Carl Thulin.

Kent Alexandersson hälsade alla välkomna och vände sig särskilt till Carl Thulin, som skulle spela och berätta under kvällen.

Lokalen var ganska fullsatt.

Efter en stunds underhållning, där Carl Thulin varvade roliga histoier med lite musik tog han en paus och påskbuffén dukades fram.

Det var rikligt med påskmat. Ägg, sill, lax, Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv med mera.

I pausen mellan mat och kaffe passade Carl Thulin på att underhålla igen. Ovan drar han lite ramsor som Farbror Frej. Han avtackades sedan av Kent Alexandersson och fick rungande applåder från åhörarna.

Ingemar Broman informerade om årets resor, där resan till Göteborg i maj är fulltecknad men det finns platser kvar till Polenresan i augusti. Leif Bertilsson informerade sedan om aktiviteterna i april. Det börjar med bowling i Kvänum den 5 april. Den 12 april är det Torsdagsträff med bingo i GoIf-stugan, den 18 april har vi möjligheter att få närvara vid SPF Seniorerna Skara:s politikerutfrågning i Skara och den 19 april åker vi till Tibro för att se "Vegas on Ice" med Tibros duktiga konståkare.

Efter kaffet och en liten bakelse förrättades dragning på lotterierna med många vinster. Slutligen tackade ordföranden Elsa Hovmark Svensson kommittén för ett mycket bra arrangemang och vidare avtackades Jerry Pettersson, som tidigare avgått från styrelsen, med blommor.

Text o bilder: Leif Bertilsson