Senaste Nytt

Snackis på Havanna blev lyckad

Många intresserade besökare hade anmält sig till SPF informationsmöte på hotell Havanna den 16 mars kl 15.00 så det blev "lapp på luckan" igen.

Medlemsträff i snöigt Varberg

Onsdagen den 8 mars kl 14.00 var vi förväntansfulla och lite kaffesugna. Ordförande Ingrid hälsade alla välkomna. Sex nya medlemmar välkomnades med applåder.

Seniormässan den 2 mars

Seniormässan i Varbergs Arena den 2 mars var välbesökt. Över 2500 besökare kom till Seniormässan som var öppen mellan kl 10.00 och 18.00.

Fredriksdalsteatern den 13 juli

Under 28 år har Eva Rydberg underhållit gäster på Fredriksdalsteatern, men nu har det blivit dags för henne att säga tack för sig. Och det gör hon med en festlig, färgsprakande version av Nils Poppes ”Två man om en änka” den 13 juli i Helsingborg.

Utbildning smartphone

I samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan i Varberg finns en kurs (med tre kurstillfällen) som Du kan anmäla Dig till. Läs mer här...

Några korta nyheter

Här nedan kan du läsa några korta nyheter. OBS Hjärnkoll har ändrat plats den 2 mars kl 14.00 till VUXENSKOLAN Östra Långgatan 42,

Fullsatt på årsmötet

”Lapp på luckan” vid vårt årsmöte i Folkets Hus i Varberg onsdagen den 15 februari, då cirka 140 medlemmar var på plats. Ordförande Ingrid Sörbring hälsade alla välkomna och parentation genomfördes

Medlemsträffen den 11 januari

Cirka 90 SPF medlemmar var samlade i Folkets Hus den 11/1. Glädjande att det åter var flera nya medlemmar som kommit till medlemsträffen.