Senaste Nytt

Minigolfen börjar den 6 maj

Minigolfen kan spela till midsommar – därefter blir det uppehåll den 25 juni till den 5 augusti. SM i minigolf 2024 spelas på Warbergs EB banor vecka 26.

Medlemsträffen onsdagen den 10 april drog många medlemmar

Över 90 SPF medlemmar kom till medlemsträffen som började med föreningsinformation med bland annat ytterligare en vattengympa i Pingvinen som startar i augusti, folkhälsovecka 20-24 maj, lunchträff 30 maj mm.

Folkhälsoveckan den 20-24 maj

Välkommen att vara med på 2024 års Folkhälsovecka som äger rum den 20-24 maj. Förutom nedanstående program som anordnas av förbundskansliet bjuder också SPF Seniorerna Varberg på lokala aktiviteter.

Varbergs kommun informerar

Under påskhelgen passar projekt Varbergstunneln på att utföra jobb när tågtrafiken är stängd genom Varberg. Den 8 april startar ledningsarbeten som påverkar stadsbussarna. Läs mer här

Glad påsk

Vi önskar alla SPF:are i Varberg och blivande(!) en skön och härlig påskhelg! Ta del av påskens budskap, njut av den goda påskmaten och gläd dig över ljuset och den begynnande våren! GLAD PÅSK!

Två distriktsmästerskap

Distriktsmästerskap i golf den 3 juni och boule den 12 juni. Läs mer nedan...

Trevlig vinprovning den 20 mars

Traditionsenlig vinprovning i Lottastugan hade samlat många SPF medlemmar. Denna gång var det en ny ledare för vinprovningen nämligen Hampus Holmberg.

Så blev distriktsstämman 22 mars

Över 150 styrelsemedlemmar från SPF föreningarna i Halland och från distriktsstyrelsen var samlade på Katrinebergs folkhögskola för att genomföra distriktsstämma. Vi hälsades välkomna av distriktsordförande Åke Persson som berättade om förändringarna vid Förbundskansliet.