Fredriksdalsteatern, Helsingborg 13 juli

Under 28 år har Eva Rydberg underhållit gäster på Fredriksdalsteatern, men nu har det blivit dags för henne att säga tack för sig. Och det gör hon med en festlig, färgsprakande version av Nils Poppes ”Två man om en änka” den 13 juli.

Vi förflyttar oss bakåt i tiden till 1923 och på Fredriksdals Herrgård huserar den glada änkan Julia Sjölin, som spelas av Eva Rydberg. Det är bröllop mellan hennes dotter Ofelia (Mia Poppe) och löjtnant Rosencrona (Robert Rydberg).

I föreställningen deltager även den late malajen Emil (Per Andersson), som är förlovad med den danska varietéartisten Else Bom Hansen (Birgitta Rydberg). Dock flirtar han glatt med andra runt omkring honom.

Skratt, sång, musik, dans, kärlek, show, intriger och lite till gör att det ser ut att bli en sanslöst rolig final på Fredriksdal och den får man inte missa.

Resan startar på eftermiddagen och färden går ner till Erikslund söder om Ängelholm, där vi blir serverade en tvårätters buffé, exkl. dryck, men med kaffe på maten.

Mätta och belåtna tar vi sedan plats i bussen och färden går vidare till Fredriksdalsteatern i Helsingborg där föreställningen börjar klockan 19.00.

Efter föreställningen går resan direkt tillbaka till Varberg.

Resans omfattning:
- Bussresa
- Hotell Erikslund: Tvårätters meny på buffé, exkl. dryck, men inkl. kaffe på maten
- Fredriksdalsteatern: Biljett på rad 13 och 14

Pris: 1 245:-- / person vid minst 30 betalande

Anmälan senast den 28 april till: Marianne Ahlgren telefon: 070 – 222 52 80
e-post: 08.ahlgren@gmail.com