Ett resande teatersällskap 27/7

Eva Rydberg – Sundspärlans Friluftsteater lördagen den 27 juli kl 16.00.

Vi lever i deprimerande tider. Tack och lov håller Eva Rydberg glöden och glädjen vid liv. Efter 30 år som teaterdirektör på Fredriksdalsteatern tar hon sitt pick och pack och flyttar till vackra Sundspärlans friluftsteater.

Så vad passar då inte bättre än att damma av komediklassikern Ett resande teatersällskap och låta Eva utbrista i pjäsens klassiska replik, ”Fan må vara teaterdirektör!”

  • Resande teatersällskap lördagen den 27 juli 2024

Året är 1924. Sundspärlans friluftsteater får besök av två konkurrerande teatersällskap som av okänd anledning är dubbelbokade till samma datum. Det ena sällskapet, som leds av Alexandra Sjövall (Eva Rydberg), är utpräglat komiskt och kommer på kant med det andra sällskapet som bara vill spela tragedier, den ena tradigare än den andra.

Mellan de båda sällskapen springer en ung man (Hampus Nessvold) som vill bli skådespelare trots att hans pappa, garvare Gråström (Fredrik Dolk), knappast garvar av den anledningen…

Ett resande teatersällskap anno 2024 blir ett lustspel i ordets bästa bemärkelse: ett spel till brädden fyllt av lust till teatern, skrattet och – ytterst – publiken.

Resans omfattning:
- Bussresa 
- Biljett Ett resande teatersällskap.
- Kaffe & fralla från buss.

Pris: 970:-/ person vid minst 30 betalande.

Anmälan till Marianne Ahlgren senast 27 maj 2024. Telefon: 070 - 222 52 80
E-post: 08.ahlgren@gmail.com