Julbord på Stures Restaurangskola
Vi var ca 60 personer som släpptes in till fint dukade bord med julanknytning. Efter beställning av dryck försåg vi oss med ägg, många olika sorters sill, potatis, lax av olika slag, bröd mm. Nu gällde det att äta sakta – ”magen blir fortare mätt än ögat”! Maten smakade fantastiskt! Sedan var det dags för julskinka, olika sorters kål, Janssons frestelse, köttbullar, revbensspjäll, prinskorv, omeletter och dopp. Mättnaden började så smått att infinna sig och det var dags för pauser i ätandet!
Efter en stund var det dags för det imponerande ”gotte-bordet” med ris à la Malta, ostkaka med vispgrädde och sylt, olika sorters ostar, praliner av olika slag, saffransdrömmar och sist men inte minst små ”snögubbar” gjorda av maräng! Det var så gott!
En mycket trevlig och god stund med de duktiga ungdomar som lagat och serverat oss den goda maten!