IT-café, Teater, Friskvård och Teater

Här kommer en påminnelse om vårt IT-café samt lite ny information om programmen för Teater, Friskvård/promenader och Schack.

För infornation om Teater, Friskvård/promenader, Schack och Canasta, kolla under respektive flik.

Men här kommer också en påminnelse om vårt IT-café som SPF Gavle arrangerar tillsammans med SPF Ankaret och Hille där vi träffas varannan onsdag tills vidare. Nästa träff blir på onsdag den 25 januari mellan kl 1400 och 1600.

Vi hade den första träffen den 11 januari i Studieförbundets Vuxenskolans lokal på Drottninggatan 6 (portkod 0527, mitt emot ingången till Nian på Drottninggatan)

Det blev mycket lyckat och ca 25 personer kom dit för att få hjälp med helt olika problem. Tror och hoppas att de flesta blev nöjda med den hjälp de fick.

Du som var där är förståss mycket välkommen igen med nya problem, eller bara för att träffa andra eller diskutera likande problem, kanske för att hitta nya saker att göra med din utrustning.

Ett problem var att alla kom nästan samtidigt, de flesta redan före 1400.
OBS detta är ett Dropp-in, eller Öppet hus mellan 1400 – 1600.
Kom absolut inte före 14 för då finns inga handläggare där som kan hjälpa dig.

OBS att detta är för alla, nybörjare eller de som är betydligt mer vana, men ändå behöver hjälp med något speciellt. Ta med din egen mobil, surfplatta eller bärbara dator. Vi försöker hjälpa alla, en mot en oavsett vilket problem du har.

Vår enda reservation är att vi inte är dataexperter och kan inte laga hårdvara. Men vi är vara användare och kan om inte annat vägleda dig till andra som kan lösa ditt problem.

Så, det spelar ingen roll om ditt önskemål eller problem är stort eller litet, nytt eller gammalt. 99% av alla problem är du inte ensam om, det finns alltid andra som upplevt samma sak och kan hjälpa till.

Välkommen på onsdag den 25/1, och alla andra onsdagar (varannan).

Bosse Westerlund
070-585 46 99
gavle@spfseniorerna.se