Matlagning

Våren 2024

Samordnare: Carl-Johan Creutz
Kurserna kräver inga förkunskaper utan vi hjälps åt och lär av varandra. Kostnader: Mat och dryck som användes i studiecirkeln betalas av deltagarna.
Intresseanmälan sker till Carl Johan Creutz. tel. 070-580 63 42 e-post: a.cj.creutz@outlook.com 

Matlagning herrar
God och nyttig mat i god och givande gemenskap.
Ledare: Thomas Rydenfelt tel.076-304 63 75
Onsdagar, kl.12.30 -17.30. SPF- lokalen
Start: 7 feb. - 17april Jämna veckor 


Vegetarisk matlagning, 
Ledare: Margareta Edvik, tel. 070-324 75 00, Elisabeth Sönnergren tel.073-338 86 52
Tisdagar: kl. 16.00 - 20.00 SPF- lokalen
Start: 23 jan. 27 feb. 26 mars, 23 april, 21 maj 

Matlagning, gott och blandat
Ledare:Kerstin Hansson, tel.070-339 12 85, Maj-Britt Grönberg tel. 070-290 85 00.
Onsdagar: kl. 13.00 -17.00. SPF- lokalen
Start:17 jan. - 22 maj Udda veckor 

Matlagning på italienska
Matlagning med språkövningar. Ledare: Andrea Abramo, tel. 070-741 19 50
Fredagar: kl.12.00 - 18.00 SPF- lokalen
Start: 26 jan. 23 feb. 22 mars, 10 maj 

Matgubbarna
Tillsammans lagar vi och avnjuter spännande trerätters menyer.
Ledare: Kjell-Åke Persson, tel. 073-944 76 38
Torsdagar: kl.17.30 - 21.30. SPF- lokalen
Start: 18 jan. - 25 april Udda veckor 


Matmakarna
Tillsammans lagar vi och äter mat med olika spännande teman.
Ledare: Lennart Jönsson, tel. 070-624 59 55, e-post: jonsson.lennart@gmail.com kl.16.00 - 22.00
SPF- lokalen Start: 2 feb. 1 mars, 5 april, 3 maj