Cirklar/Kurser

Cirklar och kursverksamhet under hösten 2021

Fortfarande har vi en pandemi och vissa cirklar kan behöva ta speciella hänsyn till detta vilket meddelas av respektive cirkelledare 

Intresseanmälan till respektive cirkel görs till cirkelledarna om inget annat anges. Om önskad aktivitet är fullbokad ber du att få bli uppsatt på kölista.           

För vissa kurser utgår kursavgifter. För cirklar vi arrangerar i samarbete med Vuxenskolan är avgiften beroende av antalet deltagare. Därför kan vi bara ange det beräknade priset. Det slutliga får ni efter anmälan.

Studieförbundet Vuxenskolan skickar ut inbetalningskort för deltagaravgifter via mail. Detta innebär att vi kommer att behöva giltig och fungerande mailadress från alla kursdeltagare där kursavgiften betalas till Vuxenskolan. 

Mailadressen lämnas till Vuxenskolan vid anmälan till respektive kurs. I de fall ni inte har en fungerande mailadress kommer inbetalningskorten skickas per post.

Vi välkomnar initiativ att starta nya cirklar. Om ni har en idé om en ny cirkel så är det bra att även ha ett förslag på cirkelledare. Vi kan hjälpa till med utbildning via Vuxenskolan. Kontakta:

Dennis Berkström dennis.berkstrom@telia.com tel. 076-835 40 57