220321 Årsmöte

60 medlemmar var närvarande.

Parentation hölls för två medlemmar som avlidit 2020 och fem medlemmar som avlidit 2021. Ordförande Walter Persson utlyste tyst minut, läste vers, tände ljus och sedan sjöng vi unisont Härlig är jorden.

Mötet valde Knut Landén till att leda dagens årsmötesförhandling och Monica Nilsson till sekreterare. Styrelsens och kassörens verksamhetsberättelser godkändes och revisionsberättelsen läste upp av Ann-Louise Mårtensson. Ansvarsfrihet för styrelsen beviljades därefter.

Styrelsen har beslutat att avstå sina kostnadsersättningar. Dessa ska istället användas för våra gemensamma mötesaktiviteter. Årsavgiften för 2023 höjes till 280 kr, för att vi ska kunna fortsätta ha trevliga och lärorika möten på bygdegården.

Inga avsägelser hade inkommit från styrelsemedlemmarna. Omval av ordförande Walter Persson på ett år. Omval av Signe Persson, Christer Jönsson och Anita Engdahl Johansson på två år. Kvarstående är Gert Nilsson, Britt-Marie Sandell och Monica Nilsson. Omval av styrelsesuppleanter Christer Andersson och Leif-Göran Olsson på ett år.

Avtackning av Lennart Persson efter 14 år som kassör, Birgit Andersson efter 9 år som revisor och John-Erik Nilsson efter 7 år som medlem i valberedningen. Rosenbuketter utdelades till dessa.

Efter förhandlingarna blev vi serverade kaffe, fastlagsbulle och liten kaka.

Änglakören under ledning av Susanne Holmström underhöll med fina vårsånger. Ordförande Walter Persson tackade kören och delade ut en ros till vardera.

Dagen avslutades med nationalsången.