211216 julfest

67 medlemmar var närvarande.

Ordförande Walter Persson hälsade oss välkomna.

Festen började med att vi åt en jultallrik bestående av sill i fyra olika former, kallrökt lax, ägg med räkor, skinka och bröd med tillbehör. På grund av rådande pandemi hade vi fått ut detta i färdiga matlådor som stod på borden när vi intog våra platser.

Sedan tog Ann-Louise fram sitt dragspel och drog igång allsången tillsammans med Christer.

Efter detta fick vi hämta varm mat i form av Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv, revben och brunkål. Detta stod utplacerat på tre olika stationer där styrelsemedlemmar hjälpte till med serveringen.

Mätta och belåtna fick vi sedan avnjuta dagens underhållning i form av ett julspel ”Mormor gråter” skrivet av Jonas Gardell. Våra egna medlemmar Anita, Ann-Louise, Christer A, Christer J, Lena och Ronny var det som stod för det trevliga framträdandet. Roligt att de ville lägga ner all tid på övning för att roa oss andra denna eftermiddag.

Sedan fick vi njuta av ris á la Malta och saftsås, innan det var dags för lite mer allsång med Ann-Louise och Christer. Efter detta smakade det gott med kaffe, mandelmusslor, pepparkakor, klementiner och julgodis, och då passade vi även på att ha dragning i lotterierna.

Ordföranden tackade alla som medverkat och dagen avslutades med att vi sjöng nationalsången.