201005

Uppdaterades: 21 oktober 2020

Månadsmöte på Erikslund

41 medlemmar var närvarande.

Ordförande Walter Persson hälsade oss välkomna i stora salen med "Corona-dukning".

Ulla-Britt Persson informerade från YPR: De hade haft två årsmöten på grund av pandemin. Ordförande Knut Sigander hade avsagt sig omval, och därför fick man ha omröstning på nätet. Vid mötet 25 augusti blev det klart att Christer Sterning efterträder honom som ny ordförande. De diskuterade maten i kommunens olika verksamheter som är för dyr, och även att man vill ha flera valmöjligheter. De ska ha ett extra möte 9 oktober med socialnämnden för att lägga fram olika förslag.

Vi diskuterade att börja med promenader varje tisdag kl 13.30 vid tjänligt väder.

Vi bestämde att börja tisdag 13 oktober kl 13.30 i Snogeholms strövområde vid fiskarstugan.Medtag matsäck, t ex korv att grilla och kaffe mm.

Tisdag 20 oktober kl 13.30 träffas vi på samma plats vid fiskarstugan för gemensam färd till Raftarps strövområde. Medtag matsäck, t ex något att grilla och kaffe mm.

Sedan var det dags för quiz med Christer där han tog oss med på en resa genom Skåne. Efter väl genomförd resa redogjorde Christer för de rätta svaren, och sedan drog vi sex glada vinnare bland de insamlade svarstalongerna.

Ordföranden tackade för en trevlig eftermiddag.

Publicerades: 21 oktober 2020 Uppdaterades: 21 oktober 2020