Falkenbergsrevyn 2017

Falkenbergsrevyn Februari 2017

Även detta år åkte vi ner till Falkenbergsrevyn. Vi startade 11.00 från Kode hemvärnsgård, vi äkte förbi och hämtade upp i Karby och Kungälv. Sture och Jörlandebuss körde oss från Kode med en rätt så ny buss tryggt och bra. Vi åt en trevlig buffemiddag innan föreställningen på resturangen intill teatern.

Falkenbergsrevyn gör 2017 sin 20:e revy och firar med stort jubileum. Premiärdagen blev en stor succé med härlig kritik i Sveriges Radio Halland, Hallands Nyheter och Borås Tidning. Lasse Råde som i många år recenserat för GT/Expressen betygsatte revyn med högsta betyg och formulerade att detta är "den bästa Falkenbergsrevyn någonsin."

Året har varit bra för revyn det fanns gott om saker att driva med. Det räcker nästan att räkna upp efternamn som Romson, Trump, Sahlin, Putin och Johaug så förstår vi att de inte var någon brist på uppslag. Nya partisymbolen för Liberalerna, OS i Rio och skandalerna på Karolinska Institutet, FFF:s allsvenska sorti, dopingen bland norska skidåkare och skandalerna inom Miljöpartiet och Kommunal var sådant kom med i revyn.