Corona

Våra SPF Medlemmar

Tänk så lite man vet om framtiden, jag tror ingen av oss kunde drömma om en situation som vi är mitt i just nu. Det är overkligt samtidigt som vi dagligen matas med så mycket information, och nya rekommendationer kommer med jämna mellanrum.

Jag hoppas ni har haft det bra i alla fall och kanske haft möjlighet att träffa familj och goda vänner utomhus på behörigt avstånd. Vi alla saknar våra medlemsmöten och längtar till den dag vi kan träffas igen, vissa medlemmar spelar boule tillsammans, en sport som fungerar i dessa tider med avståndskrav, kanske finns det andra som har andra gemensamma aktiviteter som kan göras utomhus. Vi kan alla ringa och prata en stund med en vän, uppskattas alltid.

Jag hoppas vi ska klara oss utan att få Corona smittan, och att världen sen kommer att se lite bättre ut och att även de som bestämmer fått sig en tankeställare. Jag saknar er och hoppas vi snart kommer tillbaka till våra medlemsmöten och andra gemensamma aktiviteter. Ta väl hand om Er.

Samtliga Medlemsmöten är inställda tillsvidare men så snart Myndigheterna tar bort restriktionerna kommer vi i Styrelsen att träffas och ta fram nytt program för våra Medlemsmöten. Försök hålla ut.

Varma Hälsningar Gunnar Gustavsson, Kode 3 Augusti

 

Information 30 Juni 2020

Kära SPF Medlemmar!

Vi är nu i slutet av vårt andra kvartal på vårt nya decennium och restriktionerna för våra sociala liv fortgår. Men vi håller ut. Jag uppmanar Er: Ring och uppmuntra varandra! Det värmer och ger närhet om än inte fysiskt. Våra månadsmöten är fortfarande inställda på obestämd tid. När restriktionerna lättar så tar vi ny ställning till våra gemensamma träffar.

Jag hoppas att vi alla, när vi läst nedanstående dikt kan svara:
"Ja det har jag gjort, gör och kommer att göra".
Är det någon som frågat hur Du mår idag
Är det någon som vågat att göra Dig glad
Med en uppmuntran aldrig så liten?
Finns det någon som får Dig att tänka som så:
Jag betyder nog något för någon ändå,
Finns det någon som ser det som inte kan ses,
Och som hör i Din röst den ton som är hes
Utav gråten som nästan Dig kväver?
Vet Du någon som tror på en framtid för Dig
Därför att denna "någon" just bryr sig om Dig,
Och är lycklig och glad att Du lever?

Hälsningar
Gunnar Gustafsson
Ordförande

Ordförande
Gunnar Gustafsson Telefon 0303-54113
E-post gunnar.j.gustafson@bahnhof.se

Sekreterare
Tommy Ohlsson Telefon 0303-51108
E-post tommy.ohlsson.kode@hotmail.se

Kassör
Märta LarssonTelefon 0303-50317
E-post ml.kode@telia.com