Årsmötet 8 februari 2024

Årsmötet inleddes med parentation över de medlemmar som avlidit under år 2023. Denna inleddes med stilla musik på piano av Kerstin Arnesson som därefter läste första versen av Korintierbrevet, varefter ett ljus tändes för var och en. Sedan hedrades de med en tyst minut. Vi avslutade med att sjunga psalmen” Blott en dag”.
Ordförande Marianne Manke förklarade årsmötet öppnat. Till presidiet valdes Christer Eliasson som ordförande och Ann-Marie Berg till sekreterare samt pressreferent.
Valberedningens förslag föredrogs av Ingegerd Sandahl. Årsmötet gick helt på deras förslag vilket innebar att ordföranden fick förnyat förtroende ett år. Hans Ungh valdes in i styrelsen efter Ingrid Karlsson. Ordförande tackade presidiet och avgående styrelseledamot samt avgående från valberedningen med blommor.
Det serverades kaffe och semla och därefter underhöll sångcirkeln ”TON-åringarna” med gamla låtar som 60-talet medlemmar sjöng med i.
Till sist tackade Marianne Manke för förtroendet att få leda föreningens verksamhet ytterligare ett år och välkomnade den nya styrelseledamoten och de nya i valberedningen. Vid nästa möte den 7 mars kommer Strid och Hellberg att underhålla oss.
Samarr:SV.