Årsmöte 2019

  • Årsmötet inleddes med parentation
  • Presidiet vid årsmötet - Ingegerd Sandahl ordförande och Gull-Britt Sjölin sekreterare
  • Årsmötet inleddes med parentation
  • Presidiet vid årsmötet - Ingegerd Sandahl ordförande och Gull-Britt Sjölin sekreterare

Årsmöte den 6 februari 2019 på Hälsokällan i Vartofta.

Parentation
Årsmötet inleddes med parentation över sex medlemmar som avlidit under 2018. Kerstin Arnesson inledde parentationen med att spela psalmen "Blott en dag" på elpiano, varefter hon läste dikten "Det är vackrast när det skymmer" av Pär Lagerkvist. Ett ljus tändes för var och en och de avlidna hedrades med en tyst minut. Parentationen avslutades med att alla unisont sjöng psalmen "Bred dina vida vingar".

Årsmötesförhandlingar
Till mötesfunktionärer valdes som ordförande Ingegerd Sandahl och som sekreterare Gull-Britt Sjölin. Valberedningens förslag föredrogs av Fleming Harrysson. Mötet gick helt på valberedningens förslag vid personval och vid en del övriga beslut där valberedningen hade lagt fram förslag.

Avdelningens ordförande Marianne Manke fick förnyat förtroende som ordförande. Till ny medlem i styrelsen valdes Christer Eliasson att efterträda Gull-Britt Sjölin som avböjt omval.

Kaffepaus med bildvisning
I en paus med kaffe och semla, vilket föreningen bjöd på, visades ett bildspel från verksamheten 2018.

Avtackningar
Träffen avslutades med att mötesfunktionärer och avgående funktionärer avtackades med blommor.  

             

              Astrid Karlsson avgick efter nästan 20 år som mötesvärd.

Avslutning
Ordföranden Marianne Manke tackade för förtroendet att få leda avdelningens verksamhet ytterligare ett år och avslutade med att hälsa välkommen till nästa månadsträff den 6 mars på Hälsokällan, då Kerstin Arnesson berättar om "Gamla Falköping". Vi avser även att visa ett par gamla korta filmer.

Ett 60-tal medlemmar deltog i träffen, som var ett arrangemang i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Fler bilder finns i ett album HÄR.

Arne

Årsmötesprotokollet och övriga årsmöteshandlingar kan du läsa på länken nedan. Sidan öppnas i ny flik/nytt fönster. Till sidan med årsmöteshandlingar.