Novemberträffen

SPF Seniorerna Vartofta har haft novemberträff med reseminnen
Prästen Bo Bernhardsson var inbjuden till Slötagården för att, berätta om några av alla sina resor. Mycket humoristiskt beskrev han bland annat sin första kontakt med ät-pinnar i Kina för många år sedan. Huvudtemat för dagen var Tokyo, denna gigantiska huvudstad, både till folkmängd och yta. Till många fina bilder berättade han om sina promenader i staden och en tågresa till templen i Nikko, mycket uppskattat av de ca 40 deltagarna. Ordförande Marianne Manke avtackade honom med en liten gåva, och därefter var det dags för kaffe med gott hembakt bröd.
Marianne gratulerade vårt veteran-vetarlag till segern i första deltävlingen, nästa tävling är i Slötagården och det finns plats för åhörare.
Nästa träff är den 30 nov då vi får en jul-landgång och så sjunger vi julsånger. Månadsträffen 14 dec blir det luciatåg av skolans fritidsverksamhet samt humorunderhållning av Yvonne Eriksen. Ann-Marie informerade om att 2G och 3G-näten kommer stängas ner snart.
Rosita informerade om föreningens Facebook-sida.
Kerstin Harrysson ledde deltagarna i lite gympa, uppskattat efter mycket sittande. Sist lotteridragning, nu tackade ordförande alla som kommit och önskade alla säker hemfärd. Samarr:SV
Ann-Marie Berg