Septemberträffen.

Vi var ett 50 tal medlemmar som var där för att lyssna på gruppen ”Drag, strängar och flås”, som består av Britt-Marie Stridh dragspel, Monica och Karl-Arne Bertilsson nyckelharpa, Erling Öhrnell gitarr, samt Kerstin Arnesson fiol. De framförde ett mycket uppskattat program.

 Marianne Manke informerade om att hantverkscirkeln startar 11 sept, gymnastiken börjar 13 sept och sångcirkeln fortsätter 14 sept. Sedan berättade hon att Veteranvetarlaget åker till Stockholm för att tävla i riksfinalen i oktober. Samma lag är anmält till en ny tävlingsomgång till nästa år. Ann-Marie  informerade om SPF appen och ville att flera ska använda den. Hon tryckte även på att betala medlemsavgiften via e-faktura. Rosita Einarsson talade om en ny cirkel som startar 13 sept kl. 10.00 på Elvagården. Den ska handla om gamla hus i Vartofta. Hon ville även veta hur många som använde appen. Hon berättade att det finns två lediga platser till halkkörning på Kinnekulle ring. Sedan berättade Fleming Harrysson att han och Kerstin ska ha musik-quiz nästa möte den 5 oktober.

Efter lotteridragningen tackade Marianne de som hade ordnat med fika och lotteri, samt tackade alla som kommit till träffen. Samarr: SV.