Decemberträffen.


SPF Seniorerna Vartofta har haft decemberträff.
Träffen började med ett luciatåg från Vartofta-skolans fritidsverksamhet. Mycket duktiga barn som sjöng många julsånger. Sedan var det dags för kaffe med lussekatt och pepparkaka, som veteranvetarna bjöd på.
Därefter hade vi underhållning av Yvonne Eriksen, som framförde ett humoristiskt program om sitt liv. Hon är född i Södertälje och berättade några episoder från sin barn- och ungdom. Sedan hade hon spelat barnteater, arbetat som bibliotekarie i Värsås, varit fritidsledare inom äldrevården, gett boktips i Skaraborgsradion. Hon hade med två boktips till oss;” En röd liten fågel i juletid” och” Julfritt”. Hade även underhållit som Carl von Linné, gås och även varit julgran.
Marianne Manke tackade Yvonne för ett mycket trevligt program. Hon gratulerade veteranvetarna med blommor, tackade festkommittén, lotteriansvariga och serveringsansvariga med en liten present.
Christer Eliasson tackade Marianne Manke för ett gott arbete inom föreningen.
Sist informerade Marianne om grötfesten den 11 januari, kostnad 100 kronor. Nästa veteranvetaromgång i Slötagården den 18 januari. Hon tackade alla och önskade God Jul och Gott Nytt År. Samarr:SV