Höstupptakt Wrågården

SPF Seniorerna Vartofta har haft höstupptakt i Wrågården med lunch.

Vi var ett 50 tal medlemmar som blev serverade bisonkött med mycket god gräddsås samt potatis, goda primörer och även grönsallad till. Som efterrätt fick vi en god pannacotta.

Ordförande Marianne Manke tackade för den goda maten. Hon informerade om nästa månadsträff den 7 september kl 15.00 i Vartofta Samlingslokal, då vi får underhållning av ”Drag, strängar och flås”.

 Christer Eliasson informerade om höstens värvningskampanj som startar nu och har som mål att ringa upp och prata med pensionärer. Han hänvisade till ”Varfoftamodellen”, som gav bra resultat i fjol. Vidare uppmanade han oss att anmäla sig till halkkörningen på Kinnekulle ring. Det finns inte många platser kvar.                                                                                                                           Kerstin Arnesson informerade om sångcirkeln, som startar den 24 augusti kl 15.00 på Elvagården. Ann-Marie Berg berättade att hantverkscirkeln startar de 11 september kl 09.45 på Elvagården. Kerstin Harrysson startar gymnastiken den 13 september kl 18.00 i Skolans gymnastiksal.

Rosita Einarsson informerade om en cirkel som kommer att starta i höst ihop med Slöta hembygdsförening.Den ska handla om gammalt i Vartofta. Alla cirklar i samarr. med S V.

Till sist tackade Marianne för denna gång.