Försmak av julen

SPF Seniorerna Vartofta bjöd in till ett möte “Försmak av julen”

SPF Seniorerna Vartofta bjöd in till ett möte “Försmak av julen”. Ordförande Marianne Manke hälsade välkommen, speciellt till ett 10-tal nya medlemmar. Därefter fick vi delta i allsång med vår egen kör Ton-åringarna under ledning av Kerstin Arnesson. 
I pausen bjöds det på en julsmörgås och kaffe med pepparkaka. Styrelsen passade på att informera om kommande möte den 14 december då Vartofta fritidsverksamhet kommer med ett Luciatåg. Vartoftas lag i Veteranvetarna bjuder alla medlemmar på inträdet. Det går bra för laget i distriktstävlingen. Efter två omgångar leder Vartofta och vi ser fram emot en spännande sista omgång den 18 januari i Slötagården dit alla är välkomna för att heja fram laget. Det informerades även om att det finns en Facebooksida som alla medlemmar och andra intresserade uppmanas att följa.
Kören avslutade mötet med ytterligare allsång, varvid körledaren samt musikanterna Östen Andersson och Lena Johansson avtackades med blommor. Körövningarna fortsätter nästa år och det finns plats för fler.
Mötet avslutades och alla gick hem nöjda efter en fin underhållning och en god smörgås.