Månadsmöte november

Polis Lena Ahlström-Andersson gästar SPF i Götene

Ordförande Ulla Jansson kunde hälsa 125 medlemmar välkomna till denna eftermiddag. 

För underhållningen stod ”Duo Fiano” bestående av Lena Öberg på keyboard, Ulla Stern på fiol och Leif Claesson på trummor. Det vi fick höra var låtar ur American songbook och ett antal julsånger såsom ”Bella Notte”, ”Let it Snow” och ”White Christmas”. 

Efter kaffet hälsade Ulla välkommen till Polis Lena Ahlström-Andersson som är chef på bedrägerisektionen i Skaraborg. Vad är bedrägeri?= vilseleda någon att göra något som gärningsmannen tjänar på. Hon informerade om bedrägerier som kan förekomma på internet, mail, sms. Hon varnade för telefonsamtal eller sms som kommer från okända att inte svara och INTE lämna ut personnummer och koder. Hon informerade även om andra bedrägerier såsom investeringsbedrägeri så kallad ”Bitcoins”, Romansbedrägerier, Identitetsbedrägerier. 


Ann-Britt Andersson från studiekommittén informerade om kommande kurser och cirklar inför våren och Kurt Sedwall om kommande studiecirkel ”Våra spännande företag”. 


Ordf. Ulla Jansson tackade för en trevlig eftermiddag och hälsade välkommen till Luciafest torsdag den 8 december kl. 12.30.