Konsert med Carbe i Kungälv

Lördag den 8 oktober var det dags för 50 glada seniorer från SPF Seniorerna Götene att äntra bussen för att lyssna på David Carbe med gäster. Detta har blivit lite av en tradition då det är fjärde gången som vi åker till Kungälv på David Carbes konserter.

I år var det Lotta Engberg och Medea Lindgren som var gästartister och vi bjöds på allt från rock´n roll till jazz, pop, ballader och även klassiskt.

     

Medea Lindgren är en sångerska med en fantastisk röst som och sjunger allt från klassiskt till schlager och rock. Lotta Engberg berättade om sin vinst i Melodifestivalen med ”Fyra bugg och en Coca Cola” och med en 8 dagar gammal bebis fick åka till Bryssel och sjunga på Eurovision Song Contest. Lotta Engberg bjöd på flera kända låtar som alla kunde sjunga med i.

   

Denna gång fick även gitarristen i Carbes Kvartett Johan Wallter framträda med en sång som betytt mycket för honom nämligen ”Min gitarr”. En mycket trevlig eftermiddag/kväll som slutade med mat på Rasta i Lilla Edet. Tack till Inger Kindberg som var ”reseledare