30-års jubileum

Jubileumsfest (Bilder finns under "Bildgalleri").

SPF Kilsbergsbygden firade 30-års jubileum den 7 september 2018 på Restaurang Norrtull, Örebro. Etthundratio personer kom för att fira med oss.

Ordförande MariAnne Pettersson hälsade alla hjärtligt välkomna och berättade om hur föreningen bildades och hur hon välkomnades in i föreningen. Några medlemmar som har varit med längst hedrade oss med sin närvaro.                                                                                                                  Landshövding Maria Larsson gratulerade oss och berättade lite om sin resa till Örebro, vilket var det enda landskap hon ville ha landshövdingtjänst i. Närheten till Kilsbergen och vår vackra natur och även det vackra slottet drog. Hon talade även om oss äldre som numera kan få nya reservdelar så att vi får bättre levnadsvillkor för att njuta av vår ålderdom, som t.ex. starroperationer, nya höft- och knäleder mm. vilket inte fanns förr.

Menyn bestod av Förrätt: Räk och laxcheesecake, frissesallad, citron, kavringskrisp, hembakat bröd. Varmrätt: Helstekt fläskfilé, potatiskaka med västerbottenost samt kantarellsås, bakade morötter, friterade rotfrukter. De flesta åt med god aptit, vissa tyckte att det var för mycket på tallrikarna men vi är ju olika.

Därefter underhöll Mats Norrefalk och Ylva Åkesson med sång och musik.

Kaffe och tårta avslutade kvällen.

Tack alla som kom utan er hade det inte blivit någon fest.

Besök bildgalleriet där finns det bilder från festen.